Door wijzigingen van de economische omstandigheden en verbeterde diagnosetechnieken en herstelmethoden wordt steeds vaker door zowel particulieren als openbare besturen en ondernemingen overwogen om bestaande infrastructuur te renoveren in plaats van te kiezen voor afbraak en nieuwbouw. Om een duurzame renovatie te kunnen uitvoeren is een gedetailleerd vooronderzoek door betonexperts noodzakelijk. SANACON geeft eigenaars, bouwheren, architecten, aannemers en studiebureau's advies voor betonherstel bij renovatie van bouwwerken. Op basis van uw projectspecifieke voorwaarden met betrekking tot de kwaliteit van een betonnen structuur biedt SANACON zowel een wetenschappelijk onderbouwd als praktijkgericht antwoord. Op deze manier kan uw betonschade blijvend verholpen worden.

Daarnaast verdient het duurzaamheidsaspect ook tijdens de ontwerpfase bij nieuwbouwconstructies de nodige aandacht zodat een gezonde betonconstructie van bij de geboorte kan gegarandeerd worden.

Kortom: SANACON is uw ideale partner op het gebied van schadediagnose van beton en betonadvies in het algemeen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vacatures

SANACON zoekt versterking !

Bekijk hier onze vacature voor een Assistent Betonexpert (m/v).

Bekijk hier ons aanbod voor een stageplaats (m/v).

 

Artikel Staal- en Betonbouw

Lees hier het artikel over Sanacon in Staal en betonbouw editie 2016/4

image4703

Artikel De Redactie

In de 80 spin-offs van de Universiteit Gent werken momenteel 1.250 mensen. Dat is mede te danken aan het Industrieel Onderzoeksfonds (IOF), dat in 2004 door de Vlaamse overheid werd opgericht om de noden van de academisch wereld en het bedrijfsleven beter op elkaar af te stemmen.