Over SANACON

SANACON is een ingenieursbureau gespecialiseerd in betononderzoek en -advies. SANACON biedt haar diensten aan voor projecten in zowel het publieke, industriële als residentiële segment van de bouwsector. Hierbij kan rechtstreeks in opdracht van de bouwheer gewerkt worden, maar worden ook vaak studies in opdracht van beheersmaatschappijen, architecten, studiebureaus en aannemers uitgevoerd.

SANACON werd opgericht in 2015 door Tim Soetens en Mathias Maes, beiden doctor in de ingenieurswetenschappen.Sinds 2017 is SANACON gestart met de uitbreiding van het ingenieursteam. Zo kan SANACON blijven voldoen aan de verwachtingen binnen een snel groeiende markt van betonrenovatie en betonadvies in het algemeen.

Op deze pagina vindt u alle gegevens over het huidige SANACON-team van betonexperts.

Ons team

 

Zaakvoerder

 

Zaakvoerder

 

Projectingenieur

 

R&D ingenieur

 

Projectingenieur

UGent Spin-off

Als spin-off van het Laboratorium Magnel voor Betononderzoek beschikt SANACON over een unieke expertise dat door een klantgerichte aanpak kan omgezet worden naar een doelgerichte ondersteuning van de bouwsector. SANACON gaat hierbij verder dan de klassieke schadediagnose door zowel praktijkgericht als wetenschappelijk onderbouwd advies te verlenen.

Als spin-off van UGent, heeft SANACON een structurele partnership met het Laboratorium Magnel voor Betononderzoek, een gevestigde waarde op het vlak van algemene dienstverlening aan de betonsector.

Bovendien kan SANACON rekenen op de wetenschappelijke advisering door prof. dr. ir. Stijn Matthys en prof. dr. ir. Geert De Schutter.

Missie & Visie

SANACON wil ervoor zorgen dat niemand zich nog zorgen hoeft te maken over de toestand en het onderhoud van betonconstructies. Een wereld zonder betonproblemen, waarin beton beschouwd wordt als een duurzaam fundament voor de toekomst. 

SANACON streeft hiernaar door wetenschappelijke kennis en onderzoeksmethoden om te zetten in een praktisch bruikbaar advies, op maat van de klant.

SANACON gelooft sterk in de waarden openheid, respect en teamwork. Dit zorgt ervoor dat er zowel bij SANACON zelf een goede team-spirit heerst, maar ook dat er binnen een project samen met de klant als een team gewerkt en nagedacht wordt. 

Webdesign Figure8